Voorbeeldbrief Opzegging lidmaatschap Forum voor Democratie

Voorbeeld 1:

Geachte Heer of Mevrouw,

Met deze brief wil ik u laten weten dat ik graag mijn lidmaatschap wil opzeggen bij het Forum voor Democratie. Wat ooit zo warm aanvoelde als een hechte familie is op een gezinsdrama gaan lijken. Iedereen heeft ruzie met elkaar en er worden bloederige karaktermoorden gepleegd. Zelfs zo erg dat Thierry ervan moest huilen op televisie. Dit kwam omdat zijn Eva, met wie hij in romantisch dimlicht super grappige anti-Joodse grapjes kon maken, hem en plein public van achteren penetreerde. Smerig vond ik het trouwens ook van Annabel. De partijkoningin van de racistische one-liners. Zo tweette ze eens: ”MEIN KAMPF ”JE LEEST ZES BLADZIJDEN EN HEBT METEEN ZIN OM JODEN TE VERGASSEN” MWAAHAHA! Dat uitgerekend zij haar ultrabruine naaldhakken diep in de roomblanke rug van Thierry trapte was voor mij een gamechanger.

Voorbeeld 2:

Geachte Heer of Mevrouw,

Met deze brief wil ik mijn lidmaatschap opzeggen. Terugkijkend was het een fijne partij waar iedere blanke heteroseksueel die een hekel had aan immigranten zonder gezeik Sinterklaas met zwarte Piet kon vieren. Samen konden we een grafhekel hebben aan Akwasi en Sylvana Simons. Zwarten die zich wilde emanciperen, daar moest een piemel in. GeenStijl was ons geboortehuis. De nodeloos kwetsende website waar haat en verachting tegen minderheden ons dichter bij elkaar bracht. We waren intelligenter dan de rest. We waren nationalistischer dan de rest. Wij waren de ratten van de rioolpolitiek en we waren de grootste partij van Nederland.  STI-HILE NACHT,SIEGHEILIGE NACHT” , ik hoor het Annabel nog zingen.  Maar nu Theo niet meer mee doet, zie ik het ook niet meer zitten. Ik ga nooit meer stemmen en overweeg met mijn gezin te emigreren. Wilt u zo vriendelijk zijn om mijn lidmaatschap op te zeggen?

Voorbeeld 3:

Domine mi aut popinae

Penitus frustrata sum partem tuam. Et cum volvere se in Belgio est in transitu abyssus. Altera ex immigrantes ad studium nostrum stratoria coronam. Magis ac magis videantur quae supra uxorem invicem. Non erit officium ad PERSONA rentur. Et dum es suae adtraxit casia, molendinum ad parcum, apparet per me horizon. Vos may have fugit notitiam, sed est Minervae ibis ad septentrionalem sole reliquit. Vellem meum irritum membership.

Voorbeeld 4:

Geagte heer of mervouw,

Kankerzooi. Waar sijn jullie nouw helemoal mee besig! De linkse media hep Tjierrie kapot gemaakt. Zij late alleen maar dingen sien, die helemal niet waar sijn!  Hoeso ging hei janke op tv? Ik wil mijn litmaatsgap opzechen en ik ga mooi teruch naar Geert Wilders!

6 comments

  1. Met een parafrase op het bekende lied: “moeder onze kraai is dood, hij is van zijn stokkie gevallen …” moest ik denken bij je schitterende modelbrieven verhaal: ” moeder onze uil is dood, hij is van zijn stokkie gevallen, ook Minerva is gegaan, waar zijn zij toch geble-he-ven …”.
    Ite missa est.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s