Gezocht (oproep!)

Ik zoek een stukje niemandsland om te annexeren.  Een plekje op aarde wat van niemand is.  Een plek waar geen democratie, geen dictatuur en geen religie wordt gepredikt.  Een plek waar de enige cultuur, de cultuur van de mensen zelf is en waar regels en afspraken zijn, in plaats van wetten.

Ik zoek een plek waar je als geschonden wereldburger even kunt bijkomen of kunt herstellen van de ellende  elders op de wereld.  Waar iedereen de status ‘niemandslander’ heeft en waar je je tijdelijk kunt vestigen. Waar je hulp krijgt, kinderen naar school gaan of gewoon herstellen. Waar geen politiek gedreven zal worden, en niet kan worden gestemd.  Waar ongelijkheid in iedere vorm, heel even niet bestaat.

Mocht iemand zo,n plekje op aarde weten dan zou ik dit graag tegen een symbolisch bedrag van je overnemen. Ik beloof je dat ik er zuinig op zal zijn.

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s