Erdoman verbiedt toeristen het dragen van een bikini op de stranden van Alanya

De Turkse minister Hoax Labri Caglayansil  van de Turkse gerechtigheidspartij legt hierover uit dat Europese toeristen die veelal een christelijke achtergrond hebben zedenloosheid preken op islamitische stranden, waardoor de identiteit van de Turkse cultuur verloren gaat. Bovendien meent de minister, staat de bikini voor de onderdrukking van de Westerse vrouw. Europees-christelijke mannen zien hen liefst zo naakt mogelijk, tot op het schaamteloze af.  Een aantal vrouwen uit Nederland wilden voor de camera getuigen dat zij uit vrije wil strings dragen en dolgraag topless lopen, maar volgens de minister moeten deze vrouwen tegen zichzelf- en tegen onderliggende vrouw- onvriendelijke ideologieën beschermt worden.

Solidair zou het volgens de minister evenmin zijn. Zwaarlijvige vrouwen worden door de bikini terreur extra geïsoleerd. Slechts weinigen van hen durven zich tijdens het toeristenseizoen in Alanya in een bikini of badpak te vertonen. De sociale druk op het hebben van een slank en aantrekkelijk lichaam in combinatie met de dwingende en culturele norm maakt dat veel van hen iedere zomer opnieuw met gevoelens van angst, schaamte, depressie en zelfhaat zichzelf thuis verstoppen.

Dat er sprake is van onderdrukking blijkt volgens de minister ook uit het feit dat Westerse en in bijzonder christelijke vrouwen direct na hun huwelijk hun achternaam verliezen en die van hun man aannemen. Alsof ze eigendom is van hem. Kinderen krijgen eveneens de achternaam van de man. Uitsluitend meisjes zullen hun naam en identiteit op latere leeftijd opnieuw verliezen wanneer zij op hun beurt weer gaan huwen. In familierechtelijk verband zullen zij na het huwelijk in het uitdragen van hun identiteit tot een andere familielijn behoren.  Ook gaf de minister aan dat christelijke vrouwen in het Westen en met name in landen zoals het vrouwvijandige Nederland structureel minder salaris ontvangen voor hetzelfde werk dat mannen doen. Iedere maand een slordige 19% minder! Hierdoor kiezen de vrouwen er zogenaamd ‘vrij’ voor om massaal deeltijd te gaan werken en voor de kinderen te zorgen en blijft de man automatisch hoofdkostwinner, of beter gezegd hoofdkostwinnaar! Verder lichtte hij toe dat Westerse vrouwen vanaf hun kindjaren worden geïndoctrineerd middels vrouwonvriendelijke animatiefilmpjes. Van Smurfin tot Kwebbeltje. In haast iedere animatie of kinderserie krijgen jongetjes qua identiteit leuke, stoere, slimme, creatieve of ondernemende vaardigheden mee, en worden de vaardigheden van meisjes veelal gekoppeld aan uiterlijk of persoonlijkheid. Hierdoor leren Westerse vrouwen rond de definitieve sluiting van hun fontanel dat om een goede vrouw te zijn, je vooral aantrekkelijk en lief moet zijn.

Een ander argument gaf de minister op het feit dat bijna 70% van de vrouwelijke huidige veertigers is gevormd op huishoudscholen. De vrouwen leerden koken, wassen, strijken en kozen massaal (wederom) uit zogenaamde vrije wil een beroep in de richting van de zorg. Met als gevolg dat momenteel bijna alle uitvoerende- en laag betaalde beroepen in de zorg  door vrouwen wordt uitgevoerd. Hij spreekt over de wijkzorg, bejaardenzorg, de jeugdzorg, de mantelzorg, basisscholen, peuterspeelzalen en de verplegende zorggedeelten in ziekenhuizen. Dat Westerse vrouwen aangeven dit uit vrije wil te doen, zou hen door jarenlange indoctrinatie volledig ontoerekeningsvatbaar maken. Volgens het WEF ( World Economic Forum) zijn strikt genomen vrouwen in Nicaragua, Rwanda en de Filipijnen gelijker aan hun man dan Nederlandse vrouwen.

Om te voorkomen dat deze slecht betaalde, laaggeschoolde, vrouwvijandige vrouwen half naakt in een string de norm gaan bepalen in een land waar vrouwen nu nog  eenvoudig hogere posities kunnen bekleden binnen de politiek, het bedrijfsleven en net zoveel kans hebben als mannen om hoogleraar te worden op universiteiten, zal de bikini dus voortaan in Turkije worden verboden.  In ieder geval als het aan Erdoman en minister Hoax van binnenlandse zaken ligt.

19 comments

 1. Haha, jij kunt goed appels met peren vergelijken !! Wie of wat wil je nu de les lezen ? Leuk dat je de Westerse vrouw / man bijkbaar een schijnbaar eigen koekje van eigen deeg wilt geven. Maar waarom wil je je ook niet eens sterk maken voor echte vrijheid voor boerkini-vrouwen, oftewel de vrijheid voor moslima’s om er ook voor te kunnen kiezen om met een bikini op het strand te liggen ? Vrijheid moet voor ALLE VROUWEN gelijk zijn, maar blijkbaar vind jij het belangrijker dat maatschappelijke discussies over de (on)vrijheid van traditionele moslima’s in het Westen, de kop in worden gedrukt. Waar zijn de DOLLE MINA’s die zich ook in de Nederlandse moslimwereld durven te manifesteren ??

  Like

  1. Vrijheid Dirk is een ruim begrip. Wat jij onder ‘echte’ vrijheid verstaat is iets anders dan wat ik onder ‘echte’ vrijheid versta, laat staan hoe anderen dit ervaren. Je bevrijdt mensen niet, door je eigen normen en waarden door de strot van andersdenkenden te proppen. Je kunt mensen wel ruimte bieden, waarbinnen zij zelf hun pad mogen kiezen. Jij ziet in de moslima een onderdrukte vrouw die van buitenaf moet worden bevrijdt. Ik zie in de moslima mezelf in de spiegel en weet dat ik mezelf pas zal durven bevrijden als de omstandigheden daar zijn. Die omstandigheden zijn geen wetten en verboden, maar ruimte, begrip, veiligheid en solidariteit binnen de cultuur waar binnen ik me prettig en thuis voel.

   Like

 2. Maar wat ik totaal niet logisch vind is de huidige teneur, waar jij klaarblijkelijk ook aan mee doet, om het ‘te veel aan bloot’ af te zetten tegen de al dan niet verplichte lichaamsbedekkende kleding van orthodoxe westerse moslma’s. Het zijn twee totaal verschillende grootheden en door deze thema’s (waarover los van elkaar wat mij betreft gediscussieerd moét worden) tegen elkaar af te zetten, bloeden beide discussies dood. Maar gooi je het op een hoop, dan is nog de Westerse blote vrouw, nog de Westerse moslima hierbij gebaat. Door over te blote westerse vrouwen te beginnen, terwijl de discussie eigenlijk over de lichaamsbedekkende kledning van de moslima ging,, lijk je een rookgordijn op te willen werpen rondom de boerka discussie en verlochen je het feministisch gedachtengoed. Daarbij lijk je te willen ontkennen dat er wel degelijk ook in Nederland, een groep moslima’s zijn, die leven en handelen, puur naar de wensen en eisen van hun vaders, broers, mannen etc. Ze zijn door religie, familie en hun sociale netwerk geprogrammeerd. En degene onder hen die er onder uit willen (en dus bijwijze van spreke liever een bikini dan een boerkini dragen) hebben het erg moeilijk, ook in Nederland waar binnen de diveser orthodoxe Islamitische groepen, de sociale druk en controle erg groot is ! En voor díé vrouwen moeten we willen strijden!!!! Als Dolle Mina’s en Dolle Dirken, met respect en naastenliefde… Wat ik me nog wel afvroeg (even uit belangstelling) is waarom jouw toon in deze discussie,geheel anders is dan die bij jouw blog over acceptatie van homosexualiteit binnen de moslimgemeenschap. Daar leg je een felheid en ‘actiebereidheid’ aan de dag, die ik ook graag had teruggezien in deze boerkini-discussie…

  Like

  1. Ha Dirk,

   Jij stelt dat ik blote en bedekte vrouwen tegen over elkaar zet. Jammer dat je dit zo leest, want ik wilde ze juist naast elkaar zetten. Beiden worden gevormd en/of kleden zich onder invloed van cultuur en sociale druk. Bij de moslima komt daar nog eens een religieuze saus over heen, en sinds de boerkini nu ook een politieke, justitiële en maatschappelijke saus. Ik vind dat soort bemoeienis veel en veel te ver gaan. Het werkt averechts en dwingt orthodoxe vrouwen terug de huizen in.

   Feminisme moet van binnenuit komen en niet van buitenaf worden opgelegd. Dat is iets waar ik in geloof. Aan ons de schone taak om goede omstandigheden te creëren.

   Mbt homoseksualiteit sta ik daar idd anders in. Tofik Dibi gaf aan dat Nederlanders zich niet met de homo-emancipatie van islamitische homo’s moest bemoeien, omdat hij van mening was dat dit van binnenuit zou moeten komen.

   In de ene discussie gaat het over je geaardheid en in de andere discussie over de uitingsvorm (kledingstuk) van een ideologie. In het ene geval vind ik dat je zaken bij de wet moet regelen (dus van buitenaf) om mensen veiligheid te bieden. In andere geval (kledingkeuze) vind ik dat je dit aan mensen zelf moet overlaten.

   Fel en actiebereid, daar ben ik altijd wel voor te porren en waarschijnlijk treffen we elkaar achter dezelfde linie, maar aan de onderhandelingstafel zullen jij en ik verschillende agendapunten inbrengen vanuit een verschillende invalshoek. Maar je hebt me wel goed na laten denken over dit onderwerp en daar wil ik je erg voor bedanken:)

   Like

 3. Alsof het westers bloot opgelegd wordt zoals in de islam. Volgens de islam mogen onaantrekkelijke vrouwen overigens met blote tieten de straat op. De islamitische kledingvoorschriften zijn verzonnen door de profeet Mohammed die zelf naakte vrouwen bespiedde en kinderen en vrouwen verkrachtte. Deze psychopaat wordt door de boerkinidraagsters als meest perfecte mens en voorbeeld gezien.

  Like

 4. Zeker, lang leve het atheisme mevr. Simons. U moet er toch eens induiken wat dit nu echt inhoudt voor u weer afgeeft op iets waarin u zich niet voldoende in heeft verdiept. Daar worden mensen niet in uitgescholden, beschimpt, onthooofd, en doen we niet aan racisme en vrouwen onderdrukking. Niet aan de verplichting je lichaamsonthullingen te moeten bedekken of juist niet. Gewoon mens zijn we, met het doel normaal en goed te leven en goed te zijn voor je medemens, daar hebben wij geen nooit vertoonde God of Allah voor nodig. Wij hebben wel een geweten en beseffen dat er een ontstaan is geweest. Maar zijn te nuchter om te geloven dat er miljoenen en miljoenen jaren geleden toen er eerst nog alleen maar dieren onze aarde bevolkten er iemand is ontstaan welk vrouwen verbood weer miljoenen jaren later een lange broek te verbieden of je lichaam te moeten omhullen om de mannen te plezieren hen alleen voor zichzelf op te eisen. Het is in de afgelopen miljoenen jaren door macht en mannen ingesteld. En u vind het vrouwenlichaam haar kerk? Nou ik moet zeggen als ik uitzendingen terugkeek van u met uw toch regelmatig uitpuilende borsten in kleding bent u een hypermoderne kerk met uw lichaam, en er niet vies van het aan anderen te tonen op het exhibitionistische af. Van mij mag u hoor. U ziet er altijd erg leuk uit. Maar doe niet zo dubbel. En mevr. Simons, lichtelijk schijnheilig ook dat rookgordijn van Erdoman. Beetje kinderachtig. Zeker gezien u toch behoort bij de dames welke het hypermodernst verschijnt op TV. Maar zegt wel iets over uw dubbele kijk betreffende vrouwenrechten en onderdrukking. En wat Wilders betreft. U zult er nog wel achter komen dat wanneer je in de Kamer zit je inderdaad soms toch ergens tegen moet stemmen, omdat er meerdere belangen aan vast zitten. En dat gebeurt niet alleen in de partij van Wilders, maar in elke partij en gaat ook in die van jullie gebeuren. Het is allemaal niet zo zwart wit als u naar buiten toe predikt. Dan nog iets. Liefde voor je medemens zit in jezelf. Ieder is zijn eigen God of Allah of wat dan ook. Ik zou u kunnen respecteren als u zich echt gaat inzetten in een aparte kamergroep tegen de afgrijselijke onderdrukking van vrouwen die onder de Islamitische wetgeving vallen. En welke zweepslagen krijgen als ze op straat in lange broek lopen en betrapt worden daarin. In een wereld waar mannen de vrouw wel degelijk als seks symbool zien moeten leven. Voorbeeld: Een paar uur vliegen van ons vandaan is er een leider van een land welke zijn onderdanen wil terugbrengen naar het jaar 1800 en vrouwen weer wil gaan dwingen sjaals en lichaamsbedekkende kleding te gaan dragen. Welke niet duld dat er een ander geloof in zijn land mag zijn dan het zijne en niet anders.Het zijn zijn eigen woorden geweest. U hangt nu een partij aan welke deze mijnheer adoreert. U, met uw hypermoderne vrije Westerse kleding, uw bepaald geen regelmatig verborgen boezem. De bikini welke u zelf ook draagt. Een man welke fel tegen lesbiennes en homo’s is. Wij en u zijn vrije en gelukkige Europeanen. Waar u zelf van harte aan mee wenst te doen en heeft gedaan en u zou uzelf allerminst laten verplichten door deze man welke mijns inziens behept is met enorm disorder problem een tentjurk om te moeten gooien voortaan en een hoofddoek, om dan zo voor goed en altijd door het leven te moeten. Wij woorden niet in Europa en andere Westerse landen verlicht wat wij als vrouw moeten dragen. Behalve, en daar heb je het weer. Christelijke vrouwen mogen lange broek aan. Gereformeerden moeten in het zwart. In Staphorst mogen ze hun kinderen de dood injagen omdat ze niet ingeent mogen worden. Enz. Enz. Geef mij maar het Atheisme, en geloof mij maar mevr. Simons, wij zijn echt lief hoor, ik heb er alleen geen hogere macht voor nodig om dat te zijn, en al helemaal geen een die deze wereld zo veel ellende haat nijd racisme moorden laat overkomen. Wellicht is deze hogere macht nu zo oud inmiddels en volkomen dement en niet meer geheel toerekenings vatbaar voor zijn/ haar daden. Dus laat mij mijn eigen godje maar zijn. Dat is mevr. Simons nu eenmaak ons geloof. En weet u, daar is niks mis mee. Het zou u sieren indien u dus u werkelijk gaat inzetten voor de onderdrukte slavernij welke deze Erdogan in wil voeren. Maar dat kunt u niet zolang u een partij aanhangt waar u nu inzit.

  Like

 5. Hallo Dita,

  Wat een betoog:) Ik ben blij dat jij het atheïsme ook een warm hart toedraagt, daarvan kunnen er niet genoeg zijn in de wereld. Maar van de Sylvana Simons op de wereld is er écht maar één, en dat ben ik niet:)

  vriendelijke groet,
  Sylvia Witte

  Like

 6. Zou geweldig zijn als Erdogangster dat zou invoeren. Komt er namelijk geen enkele toerist meer naar Turkije. Ga je eens verdiepen in de Koran. Het is een haatboek. Sluit alles en iedereen uit. Je loopt alleen te zeveren omdat je tegen de witte mens bent en de kant kiest van minderheden. Je beseft niet wat je zegt helaas

  Like

  1. Ha conhita,

   Bovenstaande column is een parodie.

   Ieder geloof staat voor een sterk insluitings- en een sterk uitsluitingsmechanisme. Daarom zitten er geen christenen in de moskee, geen islamieten in de kerk en geen joden in de koningrijkszaal. Gelovigen verdragen elkaar niet, dat weten we al eeuwen. Dat botsende religies al eeuwenlang voor oorlogen zorgen, weten we ook. Daarom ben ik een atheist. Atheisten zijn niet tegen witte mensen en ook niet tegen zwarte mensen. Doe je mee?

   Like

  1. Oei, gaan jullie een nieuwe sekte oprichten Conchita en Sylcia ? Het is overigens wel heel makkelijk om ‘religie/kerk/moskee’ te bekritiseren, maar laten we ook niet vergeten hoeveel goede zaken er vanuit de relgieuze hoek komen..Neem bijv. alleen al de enorme bedragen die door de protestantse kerk in Nederland wordt opgehoest voor ontwikkelingswerk (inmiddels ontdaan van de vroegere zendingsdrift). En zo zijn er nog veel meer voorbeelden te noemen.

   Like

 7. DE IMPORT VAN NOG MEER MOSLIMS !!

  Aantal moslims in Nederland groeit gestaag. Rutte kabinet heeft de import van dit verderfelijke massa alleen maar versneld…De toename van het aantal moslims vormt nu een gevaar voor de westerse beschaving!
  Als het zo doorgaat, Het aantal moslims in Nederland zal door geboorteoverschotten, legale en illegale immigratie alleen nog maar toenemen.
  De explosieve groei van het aantal geïmporteerde werkloze moslims in Nederland wordt niet gestopt, maar versneld door de verraderlijke politici van PVDA en VVD.
  Geïmporteerde Moslims voelen zich zelfs aangevallen door de autochtone bevolking die niet islamitisch is en willen ze ook top functies bij de politie! Zo verkeert de islam in de Dar al-Harb van Rutte Kabinet!!.
  Hypocriete PVDA en VVD bestuurders wijzen niet islam, maar autochtonen als schuldigen aan!

  En zij haten Nederland toch? Wat moeten zij dan in hun gehate land? Hun blinde haat tegen Nederlanders en onze manier van leven spat er van af en is met zekerheid een bron van inspiratie voor hun heilige Jihadisten.

  Grote probleem is dat de autochtone bevolking te passief en gewoon apathisch is, veel bewoners en leiders, politici, vaak zijn ze ook nog enigen land haters!

  Moslimbevolking raakt gefascineerd en fokt nog harder…Beschaving wordt omgezet in middeleeuwse barbarij en het totale leefgebied van andere volkeren wordt steeds kleiner. De autochtone bevolking verkeert in een grote spanning en strijd met de hatend binnenkomende brutale islamisten die ook door de politiek gesteund worden!
  We zijn het afvoerputje voor criminaliteit en ellende aan het worden!

  HADJ en JIHAD!

  Hadj is een verplichte voorbereiding voor de Jihad oorlog wat ook nu door de IS strijders uitgevoerd wordt! Dit is een vermaning aan alle moslims. Maak je klaar voor de oorlog met ongelovigen.
  Corrupte landverraders, hangen niet alleen grote Halal borden, bouwen ze niet alleen grote moskeen maar heten ze ook alle Hadj welkom!

  “Schiphol heet alle Hadj welkom”

  Niet alleen de politici en corrupte bestuurders maar ook KLM lokt de jihadisten uit… Militante islamieten worden dus door de vijandelijke Europees beleid uitgelokt. Deze bestuurders heten een oorlogsmachine welkom!
  Huidige bestuurders, In naam mohammedanen, doch staan als zedeloos, verraderlijk en oneerlijk, ze heten islamitische Heilige oorlog welkom!!

  Koran roept letterlijk alle Moslims op tot de Jihad in Soera 9:11. Er zijn meerdere oorlogen, maar er is maar een voortdurende Jihad!
  Letterlijk staat er zelfs in de Koran dat Moslims “een bloedbad moeten aanrichten” onder alle ongelovige mensen. Het doden is volgens de Koran ( Soera 2:217 ) zelfs niet zo erg als een gelovige tot afval van de Koran te brengen.
  Hebben KLM bestuurders en de politici er enig idee wat deze strijders in hun hoofd hebben? Hoe moordzuchtig ze zijn? Haat, Terreur, Hadj, Jihad en het Salafisme wordt dus door de vijandelijke bestuurders, vanuit binnen gestimuleerd! Er worden nog steeds Imams geïmporteerd door de overheid! Deze Imams met Nederlandse uitkering, die jeugd in handen hebben, maken daar op agressieve wijze propaganda voor de jihad tegen het Westen.
  Weet KLM hoe deze hadj strijders getraind in het moorden en aanslag plegen? Het salafisme is het enige geloof op aarde dat geweld stimuleert door het te verpakken in de vorm van jihadisme.

  Als een overheid zijn burgers manipuleert, heeft die overheid gefaald.

  Huidige bestuurders blijven beweren dat dit allemaal niks mee te maken heeft met de Islam! Net als er geen gematigde Nazi’s zijn, is er geen gematigde islam. Er zijn slechts leiders en meelopers. De islam is een ideologie en geen godsdienst en uitsluitend via terreur-oorlog verspreidt.
  Assymmetrische oorlogsvoering avant la lèttre.
  Dat terrorisme wordt veroorzaakt door de islam, een term die landbestuurders weigeren te gebruiken. Samson en Rutte spreken nog steeds van een simpele “extremisme” en noemen ze IS juist “niet islamitisch”! Dus hier is er een enorme consensus onder Nederlandse politici dat terrorisme niets met de Islam te maken heeft. Nederlandse politici moeten dus gaan uitdragen dat de politieke islam goed is voor Nederland!! Helaas is de islam politiek, want een alles omvattende wereldbeschouwing. We ontkomen er dus niet aan onder ogen te zien dat de islam gevaarlijk is. Zij is de basis onder de bloedige terreur tegen de Westerse beschaving. Zonder de islam geen radicalisering. Wie geen ongelovigen wil doden, is zelf ongelovige. 
  PVDA+VVD Politici zijn dom!
  Ze zitten volkomen klem. Ze zitten in een hoek waar ze niet meer uit komen.
  De leiders kunnen niet leiden, want ze lopen achter de feiten aan die ze zelf ontkennen. De burger volgt hen niet. Dan rest niet anders dan redderen, vasthouden aan je positie door van je af te bijten , alle tegengeluiden uitmaken voor populisme en hopen op een miraculeuze ontsnapping.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s