cyberseks tijdens mijn eerste update..

We hadden afgesproken op een zaterdagmiddag rond drie uur in een computerwinkel. Geen gekke plek als je weet dat ik haar ook op internet gevonden heb.  Direct bij binnenkomst zag ik haar al staan.  Ze was precies zoals in mijn gedachten. Prachtige pixels in haar ogen en van die stoute plug en play kuiltjes in haar wangen.  Ik heb het niet vaak maar haar wilde ik dolgraag in mijn postvak IN hebben.  Zij was alles behalve shareware. Ze herkende mij ook direct en wierp me een ‘vind-ik-leuk’ duimpje toe.

Ga je mee apenstaartjes kijken? vroeg ik ijsbrekend.  ‘Of zit je te wachten op een prins op het Trojaanse Paard?’ Ik vond hem zelf wel goed gevonden en zij ook want ze wierp me een extra smiley toe. Kom, grapte ik verder. ‘Ik ga je vandaag lekker naar mijn hand formatteren daar kun je Gif op in nemen’.  Lachend verlieten we de store en niet veel later surften we wat onwennig over streetview. Het viel stil, ik wist even niets te zeggen behalve: “He Floppie, als ik jou nou eens lekker met mijn USB stick in jouw harde schijf RAM, zul je eens zien hoe je daarvan zult uploaden” maar dit durfde ik niet te zeggen natuurlijk, nou, nog niet dan.

‘Zullen we met mijn Carkit naar jouw Playstation gaan?’ vroeg ik..

‘Is goed’, antwoordde ze.

‘Kunnen we dan onderweg even een Apple of een Cookie uploaden in het Cybercafe?’ wilde ze weten.  ‘Natuurlijk’ en zo geschiedde.

We stapten in mijn Carkit, ze streek zonder aarzelen liefkozend over mijn touchscreen waardoor ik snel mijn windows moest sluiten omdat ik direct een enorme error voelde op komen.  Ik wilde dolgraag en zo snel mogelijk naar haar Home maar onderweg was het datatraffic niet te harden.  Wat een roestvrije stalen drivers bij elkaar zeg! Toch liet ze zich er niet door weerhouden. Ze swypte en swypte maar, en zo kon het dus gebeuren dat mijn joystick koelers nodig had en haar wifi als een moederbord aanvoelde voor mijn startpagina. In de achterruitkijk spiegel zag ik nog hoe ze een enorme digibeet in mijn nek zette en je hebt niet heel veel resolutie nodig om te begrijpen waar ik het dan over heb.

Dus lieve mama, als je de kern van dit verhaal begrepen hebt dan weet je vanaf nu ook wat cyberseks is.

Liefs,

Entertje

3 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s